Låssmed i Göteborg med heltäckande service

Låsproffsen i Göteborg står för säkra låstjänster med jour dygnet-runt, året om. Som fullserviceleverantör omfattar tjänsterna allt från låsservice och låssystem till dörrjustering.

Nyckeltillverkning och låstillbehör i vår butik

Oavsett om du är i behov av en nyckeltillverkning eller om du redan har en nyckel som du vill kopiera kan du känna dig trygg när du vänder dig till oss. I vår butik får du alltid snabb service utförd av erfaren och kunnig personal. Varmt välkommen in till din nyckel- och låsproffs i Göteborg City. I vår butik i Göteborg tillverkar vi på Låsproffsen högkvalitativa nycklar samt lås, cylindrar, skyltar, dekaler och tillbehör.

Låsservice

Vi hjälper dig med allt från montering och reparation till underhåll av era lås. Det spelar ingen roll vilket typ av lås vi jobbar med de flesta, ASSA ABLOY, Axema, Baran, Bewator, CDVI, Dorma, DSC, Jansson, RCO, Safetel, Secwise, Yale med flera. Vi på Låsproffsen vet precis hur lås ska underhållas för att de ska hålla så länge som möjligt. 

Låsbyte

Vi hjälper er byta lås dygnet runt, kontakta vår jour så ser vi till att komma. Det finns många anledningar till varför man vill byta lås, vanligtvis anlitar man en låssmed när man flyttar in i en ny bostad för att vara säker på att man är ensam om att ha nycklar till sin bostad.

SÄKRA ELEKTRONISKA DÖRRLÅS

Låsproffsen i Göteborg säljer säkra elektroniska dörrlås till ytterdörrar från Yale och ASSA. Du kan snabbt och enkelt handla låsen i vår butik på Ekedalsgatan 14, alternativt beställa via hemsidan inkl. montering. Vi säljer både lås till enskild dörr, exempelvis för en lägenhet, samt kompletta set för hela villan eller fastigheten. Eftersom det är otroligt viktigt är att du alltid anlitar en auktoriserad låsmästare för hjälp med låsbyte och låsinstallation av elektroniskt kodlås till din ytterdörr är vi på Låsproffsen i Göteborg det självklara valet. 

Privatperson

För privatpersoner erbjuder vi montering och reparation av alla typer av lås. Från exempelvis Abloy, ASSA, Burg, Dorma, Fas, Habo, Jansson, Kaba, Låsbolaget, Roca, Secwise och Trioving med flera. Vi installerar även enklare larm för privatbostäder.

Företag

För företag erbjuder Låsproffsen i Göteborg projektering och installation av nya låssystem och passersystem. Dock inte larmsystem. Företagskunder är bland annat Polismyndigheten, SOS alarm, Räddningstjänsten, Tullkriminalen, Allum, Hotell Post och Stadium.

Låssmed jour

 031-13 13 13

Kontakta oss

Låsproffsen i Göteborg

Ekedalsgatan 14

414 66, Göteborg

031-22 45 01

Kontakta oss